Inställningar för kakor

Integritet är viktigt för oss, så du har möjlighet att inaktivera vissa typer av lagring som kanske inte är nödvändiga för webbsidans grundläggande funktion. Att blockera kategorier kan påverka din upplevelse på webbplatsen.

Acceptera alla kakor

Dessa kakor krävs för att aktivera grundläggande webbplatsfunktionalitet.

Alltid
aktiva

Stäng rutan för inställningar

Dessa kakor låter webbplatsen komma ihåg val du gör och ger förbättrade, mer personliga funktioner.

Dessa kakor hjälper oss förstå hur väl webbplatsen fungerar, hur besökare interagerar med webbplatsen och om det kan finnas tekniska problem.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ställa barn i kö till friskola

Ansökan

Att ansöka om plats hos Piggelinen är kostnadsfritt och inte bindande. Ju tidigare ansökan kommer in, desto större möjlighet har barnet att komma in på skolan.

Pratstund

Så går det till

Läs om oss

Läs om hur vi jobbar, våra årskurser, vårt utmärkta elevhälsoteam, fritids, Piggelinens historia eller få svar på de vanligaste frågorna genom att klicka dig runt på hemsidan.

Fyll i ansökan

Fyll i ansökan noggrant och säkerställ att uppgifterna är korrekta. Ange elevens och vårdnadshavares uppgifter. De fält som är obligatoriska har vi märkt ut med en asterisk*.

Antagningsbesked

Vi svarar på er ansökan inom sju dagar men oftast inom två. Hur antagningen går till kan du läsa om längre ner på sidan i avsnittet om antagning. Klicka här för att komma direkt till detta avsnitt.

Ansökningsformulär

Elevens uppgifter

Uppgifter för vårdnadshavare 1

Uppgifter för vårdnadshavare 2

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att Friskolan Piggelinen får lagra och hantera uppgifterna du fyllt i. Vi hanterar och lagrar alla personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen, GDPR. Om du vill läsa mer om hur personuppgifter hanteras av oss kan du klicka här.
Tack! Din ansökan har tagits emot. Vi återkommer!
Oj! Nu gick något snett.